Magyar néptánc minden korosztálynak.
A néphagyomány szeretetére és tiszteletére nevelünk! Tánccal és zenével fejlesztünk! Közösséget építünk!

2013. június 13., csütörtök

NYÁRKÖSZÖNTŐ 2013.JÚNIUS 9.


Múlt vasárnap megtartottuk a Tamariska Táncműhely első tanévzáró műsorát a Csepeli Munkásotthon gyönyörű színháztermében. A műhely keretein belül működő négy csoport a Zagyva banda kíséretével és Csiki Gergely vendégszereplésével egy órás műsorban mutatta be, mivel is töltötte az elmúlt tanévben az idejét a próbateremben. A gyerekek és a felnőtt táncosok egyaránt nagyszerűen helyt álltak, a nézők pedig (aki az ülőhelyek 2/3-át elfoglalták!), nagy tapsokkal jutalmazták a csoportokat. Emailben az alábbi gratulációkat kaptuk:

"Köszönjük szépen ezt a csodaszép évzáró néptánc-bemutatót! Nagy sikeretek volt! Nálunk a családban mindenki el volt ájulva, nagymamák, nagypapa, keresztszülő!Köszönjük mégegyszer!"

"Mi is köszönjük a vasárnap délelőttöt, jó volt látni milyen komoly de egyben élvezetes munka folyik a műhely keretein belül!! "

" Mi is köszönjük a munkádat. Elég ha csak annyit írok, hogy a Pati ha nagy lesz Sári néni szeretne lenni."

A műsorról nagy kamerás felvétel készült, amelyet meg lehet rendelni a nvzsuzsi@freemail.hu emailcímen, de a youtube-on már több csatornán láthatók a privát felvételek. Gyönyörű fotók is készültek egy nagypapa és Kertész Bálint jóvoltából.
Hustyava Zoltán fotóit az alábbi linken nézhetik meg: https://plus.google.com/photos/106006569685180975749/albums/5887553210647669041

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése